15 February 2013 ~ 0 Comments

Cancerul la copii – Noua Medicina Germana

 

head2.pic

Azi avem un interviu pe tema ‘Cancerul la copii’  cu un terapeut in Noua Medicina Germana , care vorbeste despre cauzele mental-emotionale ale bolilor si despre legatura dintre conflictele interioare ale parintilor si bolile pe care le fac copiii.

Văzând acest interviu mi-am pus o întrebare,
pe care vreau să v-o pun şi vouă:

Dacă pentru a conduce un autoturism avem nevoie de un permis de conducere, care să ne ateste capacitatea de a conduce o maşină fără a-i pune pe ceilalţi în pericol…

…vi se pare normal să avem voie să facem oricâţi copii vrem, fără să avem vreun certificat care să dovedească faptul că avem capacităţile necesare pentru a fi părinţi ?

Bine, dacă ar fi după mine, v-aş mai întreba dacă vi se pare normal să facem copii când există 140 de milioane de orfani pe plantă care aşteaptă să fie adoptaţi…. dar mai bine nu vă întreb, ca nu vreau să vă stresez. :)

 

 Partea întâi

 

Partea a doua

 

Partea a treia

 

Partea a patra

 

Pentru cine e interesat, am pus aici documentarul complet despre principiile Noii Medicine Germane a doctorului Hamer:

 

 

Iar în final, pentru cine mai are răbdare şi chef, pun un link către alte emisiuni cu Dr. Crina Vereş pe aceeaşi temă: >>Serial: “Noua Medicină Germană” la TVR Cluj<<.

Sănătate şi numai bine.

Dacă ţi-a plăcut articolul ABONEAZĂ-TE GRATUIT la site-ul nostru pentru a primi cele mai noi articole pe E-Mail. Pentru aceasta, introdu adresa ta de E-mail in formularul de mai jos:

Introdu aici adresa ta de E-Mail pentru a te abona GRATUIT la Vindecator.com

Astfel vei primi periodic pe E-Mail, SFATURI practice pentru sanatate.
Vindecator.com – Ghidul tau intr-ale sanatatii

 

Leave a Reply

Scrie rezultatul corect în căsuța de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.